Alapító tag 2000, Elnök
Nyugdíjas férfi szabó. Neki köszönhető, hogy ez a kiváló csapat létrejött. Az õ harmonikája köré gyülekeztek azok a nótakedvelők, akik a nótaklubot alkotják. Magával ragadó személyiségével igazi kedvenc a közönség körében. Betanítja a nótákat, kísér és zenét ír! Intézi a klub ügyeit, és összeállítja a műsorokat. A kamarakórus tagjaként rendszeresen lép fel más nagyvárosok színpadain is. Ezeknél jobban csak az unokák és az idős szülők tudják örömmel eltölteni a szívét. Nagyon ritkán, ha ideje engedi, szívesen horgászik. Élete a zene, a dal, a nóta. 

2008-ban elnyerte a Nagykanizsa Város Civil Embere kitüntetést.
2017-ben Kanizsa Kultúrájáért elismerésben részesült, s tagja a Magyar Nóta Szerzők és Énekesek Országos Egyesületének is.
2019. július 6-án Dankó Pista Életmű-díjban részesült, amellyel a magyar nóta kultúra terén végzett több évtizedes munkáját ismerte el a Magyar Nóta Szerzők és Énekesek Országos Egyesülete. A kitüntetést - több neves előadóművész társaságában - Kecskeméten vette át. 

Alapító tag 2000
Elnökségi tag, titkár

A nótaklub egyik megálmodója és motorja, aki sem időt, sem anyagi áldozatokat nem sajnál a közösségért.. Szervez, intéz, szólót énekel, műsort szerkeszt.

Klubtagság 2002
Gazdasági vezető

Könyvelőként dolgozik egy szállodában. Családi örökség nála a zene szeretete és a kivételesen jó hallás, apja és nagyapja is zenekarban muzsikált.

Alapító tag 2000

2006-tól nyugdíjas, de a mai napig aktívan dolgozik saját asztalosipari cégében. Felesége is nótakedvelő, két felnőtt fiát nem ez a műfaj hozza lázba.

Alapító tag 2000

Nyugdíjas felszolgáló, aki ugyan több mint 10 éve nem aktív, de a mai napig a rendezettség, a pontosság az életeleme. A klub rendezvényeinek házigazdája.

Klubtagság 2000

Lelkes, hangulatot meghatározó tagja a klubnak! Állandó vidámságával, humorával sokszor ragadja magával éneklő társait, és a közönséget is.

Klubtagság 2000

2000-től nyugdíjas villanyszerelő technikus, de azóta sem esett ki a fázisceruza a kezéből. Igazi hobbija a szakmája, de a legtöbb időt azért a dalolással, nótázással tölti.

Klubtagság 2001

Nyugdíjas eladó - pénztáros. Három gyermek és öt unoka veszi körül. Szerinte ez az igazi boldogság. Gyermekzsivaj, nótaszó - ez ad értelmet a nyugdíjas éveknek.

Klubtagság 2002


A csapat "dokija". Tiszta szívű ember, tele jó-szándékkal az egész világ felé.

 

Klubtagság 2002

1996. óta nyugdíjas autóbusz vezető. A klub nagy kritikusa. Észrevételeivel, javaslataival támogató módon járul hozzá a csapat fejlődéséhez.

Klubtagság 2002

Mezőgazdász - technikus, egy nagy gazdaság állattenyésztési ágazatvezetője. Azt vallja, hogy amióta a nótaklub tagja lett, megváltozott az élete.

Klubtagság 2004

Nyugdíjas expeditőr, aki a falun élő emberek nyugodt családi életét éli, feleségével, fiával és két unokájával. Élete a nóta, az éneklés.


Klubtagság 2007


Ő a klub igazi háziasszonya. A klub alakulása óta, mint feleség vett részt a nótások életében.

 

Klubtagság 2009

1990- től nyugdíjas, három gyermek és öt unoka használhatja ki azt az önzetlen segítőkészséget, amivel ő a környezetét kényezteti.

Klubtagság 2011

 

Klubtagság 2016


Már gyermekkorom óta kedvelem a magyar nótákat, operetteket. Mindig is szerettem énekelni.

 

Alapító tag 2000


1993 óta volt nyugdíjas üveg-technikus. A csapat legidősebb tagja volt, aki soha nem gondolta volna, hogy egyszer ez a számára olyan fontos kis csapat idáig eljut.

Klubtagság 2000
Tiszteletbeli elnökhelyettes

Meghatározó, képzett tagja volt a nótaklubnak. Nyugdíjas műszaki tanárként, a titkári feladatokat maradéktalanul látta el.